logo

Zakelijk

Zakelijke diensten

Foto reportage van uw bedrijf

Wil jij jouw opdrachtgevers, prospects en stakeholders bereiken? Kies dan voor een professionele corporate bedrijfsreportage!

Met reportagefotografie bereik je jouw klanten. Het is een krachtig verhaal over je onderneming. Gebruik het voor het vastleggen van bedrijfsprocessen. Maar ook voor het uitdrukken en overbrengen van de eigenheid en sfeer van jouw bedrijf. Het enige dat je nodig hebt, is een professionele fotograaf.

Christian Keijsers Fotografie maakt corporate fotoshoots voor websites, brochures en social media. Opdrachtgevers zijn zakelijke dienstverleners waaronder Rabobank West-Brabant Noord, het MKB, zzp'ers en diverse reclame- en communicatiebureaus.

“Klanten hebben vaak nog geen idee hoe zij fotografie kunnen inzetten voor hun bedrijf, merk of product. Graag laat ik met voorbeelden zien hoe professionele foto’s kunnen bijdragen aan hun commerciële doelstellingen.”

Zakelijke portretten

Wil jij zakelijk goed overkomen? Plaats dan een professionele profielfoto op je website, LinkedIn en Facebook.

Een goede portretfoto op social media is belangrijk. Voor jou als zzp’er, maar ook voor het MKB en andere dienstverleners. Mooie profielfoto’s van je werknemers zijn goed voor de betrouwbaarheid en uitstraling van jouw onderneming. Het draagt bij aan een beter imago.

Bij Christian Keijsers Fotografie kunnen ondernemers erop vertrouwen dat zij goed overkomen op zakelijke profielen. Fotografie is mogelijk op locatie of in de studio.

“Mijn uitdaging bij het maken van portretfoto’s? Het vastleggen van iemands persoonlijkheid. Dat zijn de profielfoto’s die de juiste indruk achterlaten.”

Reclamefotografie

Kan jij wel ondersteuning gebruiken bij het verkopen van jouw producten of diensten? Begin dan met goede reclamefoto’s!

Marketingfotografie is niets anders dan het inzetten van beelden die verleiden. Eenvoudig, humoristisch, opvallend, trendy, stoer: alles kan. Wat wil jij? Maar vooral: wat zoeken jouw klanten?

Bij Christian Keijsers Fotografie staat meedenken centraal. Van het eerste concept tot aan de uiteindelijke publicatie. Vanuit de opdrachtgever én de consument.

“Welke boodschap willen klanten overbrengen? Ik denk graag mee over het reclameconcept en vertaal dat naar passende beelden.

Cinemagraphs

Wil jij opvallen met beelden? Maak dan zeker gebruik van cinemagraphs!

Bewegende beelden trekken de aandacht. Het mooie van cinemagraphs is dat ze de nadruk leggen op slechts een gedeelte van de foto. Het resultaat is zonder meer verrassend! GIFs zijn prima inzetbaar voor zakelijke websites, Facebook en andere doeleinden.

Christian Keijsers Fotografie is een van de weinige fotografen in Bergen op Zoom en omstreken die cinemagraphs kan aanbieden.

“De combinatie van stilstaande en bewegende beelden is heel interessant. Het is een krachtige techniek voor het uitlichten van een onderdeel van een foto of product.”