logo

Particulier

Portfolio particulier

Sfeervolle portretfoto's en bruiloften.

Bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen? Wat lijkt het mij ontzettend leuk om een reportage te maken!

Ik weet het zeker: jullie huwelijksdag wordt fantastisch. Maar het gaat ook heel snel voorbij. Met mooie, professionele foto’s kunnen jullie deze geweldige dag steeds herbeleven. Met zijn tweetjes en met familie en vrienden. Hoe waardevol is dat?

Het fotograferen van jullie bruiloft is maatwerk. Samen bedenken we een toffe manier om deze bijzondere gebeurtenis vast te leggen en dat uiteraard allemaal vrijblijvend. Kijk gerust eens in mijn portfolio.

“De emotie en romantiek van dat ene moment pakken, is mijn specialiteit. Als het lukt om dat op foto vast te leggen, word ik helemaal enthousiast.”

Familie- en portretfotografie

Op een bijzondere manier met je familie op de foto? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Familie is voor de meesten van ons heel belangrijk. Hoe mooi is het dan om jezelf met je dierbaren op een unieke manier te vereeuwigen? TIP: geef je (groot)ouders een mooie portretfoto van jezelf en eventuele broer(s) en zus(sen) cadeau!

Iedere familie heeft zijn eigen verhaal. Graag ga ik daarover met jullie in gesprek. Samen selecteren we een passende locatie. Zo komen jullie als familie helemaal tot zijn recht in de foto! Zie mijn portfolio voor voorbeelden. Natuurlijk zijn eigen ideeën welkom!

“Ik bedenk graag iets unieks. In de opstelling, de locatie, noem maar op. Bovendien zorg ik ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Dat maakt de foto’s alleen maar mooier.”